Milieubewust omgaan met leeggoed

Bij inktbestellen springen we milieubewust om met onze leefomgeving.

Net daarom bieden we u de mogelijkheid om uw lege inktcartridges en tonercartridges te laten ophalen door een erkend ophaler van OVAM die gemachtigd is deze KGA-afval corect te verwerken. (*) Kosteloos vanaf minimaal 30 stuks.

TomsonrecycleTomsonrecycle

Tomson Recycle Team is één van de weinige bedrijven in België geattesteerd door Ovam om deze activiteit te mogen uitvoeren. Daarom kunnen wij u volledig rechtsgeldig voorzien van de nodige recyclagedocumenten (Kwaliteitswaarborgsysteem – KBS).

Bovendien bieden wij mogelijks ook een vergoeding voor uw originele lege cartridges als de kwaliteit goed is.

Tomson Recycle Team doet inzamelingen van kleine hoeveelheden lege printerafval via onze inzamelpunten. Voor grotere hoeveelheden, bedrijven, containerparken, scholen, verenigingen, … zijn er ophalingen op locatie.

De ingeleverde patronen worden door onze eigen mensen professioneel verwerkt. Inkt & toners recycleren is heel positief voor het milieu.

Omdat onze inzamelingen ook gekoppeld zijn aan de sociale economie gaat een groot deel van de opbrengst dan ook naar diverse goede doelen.

U kan de lege cartridges inleveren in België in uw eigen dozen of gebruik maken van onze verpakkingen op aanvraag. Voor grote hoeveelheden hebben wij ook gratis dozen (80l.) kleine containers (120l.) en grote containers (240l.) ter beschikking. Industriële klanten kunnen gebruik maken van onze opzetranden voor europallets.