Inktpatronen, inktcartridges, printabout, inktpatroon, 123inkt, 123iknt, 123inky, 123intk, 123 inkt, 123 int, 123 nkt, 123-int, 123 n k t, inkt123, inkt 123, online bestellen, huismerk, compatibel, inkt bestellen, inkt,

Mercyships.org | Wie zijn ze en waarom samenwerken met Mercy Ships?

17/02/2022
door tom van droogenbroeck

 

Sinds 1978 maakt Mercy Ships medische en chirurgische zorg toegankelijk voor de allerarmsten. Met het grootste private ziekenhuisschip ter wereld varen ze naar landen waar mensen geen toegang hebben tot betaalbare medische en chirurgische zorg.

Waarom Mercy Ships?

5 miljard mensen wereldwijd missen toegang tot veilige, tijdige en betaalbare chirurgie. Het doel is om medische en chirurgische hulp toegankelijk te maken voor de allerarmste mensen op onze planeet. Voor zij die geen toegang hebben tot een goede gezondheidszorg.

De hulpverlening is volledig gratis en richt zich op volgende chirurgische specialisaties: tumoren verwijderen, orthopedie, reconstructieve plastische chirurgie, cataract, algemene chirurgie, tandheelkunde en fisteloperaties.

Mercy Ships werkt nauw samen met gastlanden waar het schip aanmeert. Door lokale gezondheidsprofessionals te trainen en ziekenhuizen en klinieken op te knappen, helpen we landen om de gezondheidszorg structureel te verbeteren.

Sinds de oprichting in 1978 heeft Mercy Ships medische zorg verleend in meer dan 70 landen. Daarmee zijn meer dan 2,84 miljoen mensen geholpen. Ook zijn ruim 55.000 lokale gezondheidsprofessionals getraind.

Maak kennis met hun ziekenhuisschepen.

In 2021 kreeg de Africa Mercy er een grote zus bij: de Global Mercy, het nieuwste ziekenhuisschip van Mercy Ships en het grootste private ziekenhuischip ter wereld. Een professioneel, modern uitgerust en mobiel ziekenhuis met aan boord 650 fantastische vrijwilligers die professionele hulp verlenen in de armste landen van Afrika.

Dankzij de komst van de Global Mercy verdubbelt de capaciteit van Mercy Ships ruimschoots. Dat zijn meer dan twee keer zoveel mensen die een levensreddende operatie of behandeling krijgen. In totaal zullen er meer dan duizend vrijwilligers werken op de twee ziekenhuisschepen van Mercy Ships.