HP inktpatronen, 123inkt, 123 inkt, inkt123, inkt 123, printabout, online bestellen, huismerk, compatibel, canon printer, inktpatronen

Ons huismerk is aangepast aan de sabotage huismerk-inktpatronen.

23/02/2020
door Sarah | Uw printhulp

Was u ook de dupe van de firmwareaaanpassing van uw fabrikant en kon u geen huismerken meer gebruiken.

Indien dit voor uw specifieke printer met inktpatronen, inkcartridges, het geval was, wel dan hebben we zeer goed nieuws voor U.

Ons huismerk is terug helemaal aangepast aan de sabotage van uw fabrikant.

Onze niet aflatende zoektocht naar het verbeteren van ons huismerk heeft een nieuw succes opgeleverd.

Dit is zeer goed nieuws voor U als trouwe klant want het is, voor de reeks van specifieke printers, niet meer nodig om de veel duurdere originele cartridges aan te kopen om te kunnen printen.

Reeds meer dan twee maanden loopt ons testprogramma met de nieuwste chip op ons huismerk en met een zeer positief resultaat. Nergens zijn er nog problemen gemeld.

Nu willen we onze klanten inlichten dat voor hun specifieke printer, de huismerken zijn goedgekeurd en vrijgegeven zodanig dat deze nieuwe producten vanaf heden worden uitgeleverd.

Het vorige type is niet meer beschikbaar, dus U kan opnieuw bestellen in alle veiligheid.

ndien er nog vragen zouden zijn, aarzel niet ons te contacteren.

Met vriendelijke groeten, Klantendienst

Waarom meer betalen als daar geen echte goede redenen voor zijn?

Ons huismerk zijn allemaal kwalitatief hoogstaande inkt/toner cartridges waar een garantie van 2 jaar geldig is, net als bij de originele exemplaren. De prijs-kwaliteitsverhouding van ons eigen huismerk is wel ongezien.

Ze worden aangeboden aan prijzen tot wel 60% lager dan die van de originele variant. Bovendien bevat ons huismerk steeds een groter volume aan inkt/toner zodanig dat de kost per pagina uiteindelijk aanzienlijk lager is.

U zal merken dat er geen verschil zit tussen een originele printafdruk en een afdruk van ons huismerk (SmartDeal) inktpatronen. Ons eigen merk is enkel van uitstekende Duitse of Engelse kwaliteit en wordt door ons, intern grondig getest.