Inktbestellen | Ons Huismerk

Ons Huismerk - Compatibele cartridges.

Ons huismerk zijn allemaal kwalitatief hoogstaande inkt/toner cartridges waar een garantie van 2 jaar op geldt, net als bij de originele exemplaren. De prijs-kwaliteitsverhouding van ons eigen huismerk is ongezien.

Ze worden aangeboden aan prijzen tot wel 60% lager dan die van de originele variant. Bovendien bevat ons huismerk steeds een groter volume aan inkt/toner zodanig dat de kost per pagina uiteindelijk aanzienlijk lager is.

U zal merken dat er geen verschil zit tussen een originele printafdruk en een afdruk van ons huismerk (SmartDeal) inktpatronen. Ons eigen merk is enkel van uitstekende Duitse of Engelse kwaliteit en wordt door ons grondig getest. 

Verder geven wij 100% garantie: niet goed = ruilen zonder vragen. Al onze huismerken genieten een garantie op gebreken voor de hele levensduur of tot ze bijna leeg zijn. U zal bij ons geen minderwaardige namaakproducten in het gamma terugvinden. 

Om u het zoeken te vergemakkelijken heeft ons huismerk een blauwe achtergrond voor alle individuele producten en voor de extra voordelige MultiPacks is dit een gele achtergrond.

--------------->   Hier vindt u al onze producten van ons huismerk met één simpele klik.   <---------------

95% van onze producten zijn beschikbaar uit voorraad en worden uitgeleverd binnen de 24 uur. 

Prix le plus bas

 

Wij bieden een laagsteprijs garantie (*) voor ons Huismerk (Indien u ze elders goedkoper kan bestellen betalen wij U het verschil terug).

Aarzel niet om ons te contacteren indien dit het geval is!

(*) Bij concurrenten gevestigd in België en Nederland. Contacteer ons voor de voorwaarden!