Inktpatronen, inktcartridges, printabout, inktpatroon, 123inkt, 123iknt, 123inky, 123intk, 123 inkt, 123 int, 123 nkt, 123-int, 123 n k t, inkt123, inkt 123, online bestellen, huismerk, compatibel, inkt bestellen, inkt,

Waar inkt bestellen voor inkjetprinters?

28/04/2021
door Administrator Webshop

Waar inkt bestellen voor inkjetprinters?

Inkt bestellen is niet moeilijk. U kan op vele plaatsen inktpatronen voor uw printer kopen. In de supermarkt, in de computerwinkel, bij de multimedia winkels: de schappen liggen er vol inktpatronen.
Maar ook online zijn er diverse aanbieders van inktpatronen. U hoeft uw luie zetel niet uit te komen om inkt voor uw printer te bestellen.
Online inktbestellen biedt als grote voordeel dat het gemakkelijker is om de prijzen van de verschillende aanbieders te vergelijken.

Algemene informatie over inkjetprinters.

Inkjetprinters werken op basis van Een inkjetprinter kan behalve tekst of grafieken tegenwoordig ook prima foto’s afdrukken, zeker als je speciaal fotopapier gebruikt. Ook kunnen sommige inkjetprinters cd’s en dvd’s bedrukken.

Origineel of alternatieve huismerken?

Voor veel printers zijn er ook 'compatibele-cartridges' verkrijgbaar. Die zijn een stuk goedkoper dan de originele cartridges maar de vroegere oplossing voor navulling zit er niet meer in.
De ervaringen hiermee zijn soms wisselend. Sommige mensen kunnen er probleemloos jaren lang mee printen terwijl dit bij sommige anderen kan leiden tot kleine storingen aan de printer.
De keuze om originele of compatibele cartridges te gebruiken moet je uiteraard zelf maken.

Zijn inktjetprinters economische printers?

Het business model van de printer is altijd gebaseerd geweest op een goedkoop toestel, gecombineerd met dure inkt. De aankoopprijs ligt laag, maar de terugkerende kost van navullingen is hoog.
Met de nieuwste generatie van inkjetprinter kunnen namelijk ruim twee keer meer pagina’s afgedrukt worden dan vroeger.
Dat betekent geen inkt bestellen, vervoeren of stockeren, met een lagere total cost of ownership én een kleinere afvalberg tot gevolg..