Let op Op deze site worden cookies gebruikt om de beste gebruikerservaring te bieden. Als u doorgaat, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met het ontvangen van cookies van deze site. OK

Btw weg daarmee | Praktisch toegelicht

Beste klant,

Blijkbaar is onze promoactie niet helemaal 100% duidelijk, daarom dat we hier een kleine toelichting willen geven.

01 | WAT WE BELOVEN DAT DOEN WE OOK.

Als we zeggen dat u geen btw. hoeft te betalen tijden 'Black Weekend' dan is dat ook zo. U ziet op dit ogenblik in de producten de prijzen staan in het rood, dit zijn de netto stukprijzen, exclusief btw.
Bij uw "Afrekening" zal u in de detaillijnen van elk artikel opmerken dat de "Stukprijs" van elk artikel een "Korting" heeft gekregen ten bedrage van het btw-bedrag op elke productlijn.

02 | BIJ DE AFREKENING VAN UW ORDER.

Wanneer u naar "afrekenen" gaat dan zal u merken, onderaan bij de bedragen dat er een korting staat toegekend die net iets kleiner is dan het bedrag aan btw. wat daar onder vermeld is.
Dat wil dus zeggen dat u de btw van ons teugkrijgt, anderzijds moet deze natuurlijk wel worden berekend en doorgestort aan de btw-administratie aangezien zij niets te maken hebben met onze promoties.

03 | TOCH NOG EEN KLEIN VERSCHIL.

Inderdaad, u zal nog een verschil merken van 0,83€ wat afkomstig is van de btw. op de verzendingskosten. Deze zijn niet in de promo inbegrepen.
(Eventuele zeer kleine afrondingsverschillen zijn mogelijk omdat er lijn per lijn berekend wordt)
Echter wanneer u geen verzendingskosten betaald omwille van het feit dat het order groot genoeg is zullen beide bedragen "korting" en "btw" wel gelijk zijn.