Stunt2Print, wij stunten zodat U zo voordelig mogelijk kan printen!

Stunt2Print of Stunt to Print: staat voor een samengesteld pakket van inktpatronen en/of toners welke zorgvuldig zijn gekozen zodat er een zeer substantiële korting kan worden toegepast.
Het is echter onmogelijk om dit voor alle types van printers te doen, maar voor de meest courante merken en de meest courante printers gaan wij voor jullie op zoek.

Met de regelmaat van een klok zullen er nieuwe pakketten worden toegevoegd aan het beschikbare gamma met voorrang aan de toners.

Wij stunten zodat U zo voordelig mogelijk kan printen!

Stuntdeals zijn aanbiedingen van producten die voor een zeer lage prijs worden verkocht in een webshop.
Meestal zijn dergelijke deals tijdelijk of/of beperkt in voorraad, echter niet bij inktbestellen.be want bij ons gaat het over een permanente prijsverlaging voor grotere verbruikers.

Deze producten hebben we groot ingekocht en zijn snel leverbaar met hoge kortingen! Waar wacht u nog op.

Een van de voordelen van stuntdeals is dat je producten of diensten kunt kopen voor een veel lagere prijs dan normaal. Je kunt bijvoorbeeld tot wel 40% korting krijgen op inktpatronen en/of toners die in pakketvorm worden aangeboden per printer.
Bijkomend voordeel is dat je hier unieke of exclusieve producten kunt vinden die niet overal verkrijgbaar zijn.

Een van de nadelen van stuntdeals is dat je voor uw kleurenprinter na verloop van tijd over voldoende kleuren zal beschikken en dan enkel nog zwart nodig hebt. Ook daar wordt voor gezorgd want we zullen voor dezelfde types ook pakketten, exclusief zwart aanbieden tegen stuntprijzen.

Stunt2Print -- Inktpatronen       Stunt2Print -- Laser / Toner