Ons Kwalitatief Huismerk

Sterk met ons Huismerk - Compatibele inktpatronen of tonercartridges.

Ons huismerk zijn allemaal kwalitatief hoogstaande inkt/toner cartridges waar een garantie van 2 jaar geldig is, net als bij de originele exemplaren. De prijs-kwaliteitsverhouding van ons eigen huismerk is wel ongezien.

Ze worden aangeboden aan prijzen tot wel 60% lager dan die van de originele variant. Bovendien bevat ons huismerk steeds een groter volume aan inkt/toner zodanig dat de kost per pagina uiteindelijk aanzienlijk lager is.

U zal merken dat er geen verschil zit tussen een originele printafdruk en een afdruk van ons huismerk (SmartDeal) inktpatronen. Ons eigen merk is enkel van uitstekende Duitse of Engelse kwaliteit en wordt door ons, intern grondig getest.

Verder geven wij 100% garantie: niet tevreden = ruilen zonder vragen. Al onze huismerken genieten een garantie op gebreken. U zal bij ons geen minderwaardige namaakproducten in het gamma terugvinden.

Om u het zoeken te vergemakkelijken heeft ons huismerk een blauwe achtergrond voor alle individuele producten en voor de extra voordelige MultiPacks is dit een gele achtergrond.

Huismerk -- Inktpatronen       Huismerk -- Laser / Toner
95% van onze producten zijn beschikbaar uit voorraad en worden uitgeleverd binnen de 24 uur.

Wij bieden een laagste prijs garantie (*) voor ons Huismerk (Indien u ze elders goedkoper kan bestellen betalen wij U het verschil terug).

Aarzel niet om ons te contacteren indien dit eventueel het geval is!

(*) Bij concurrenten exclusief gevestigd in België. Contacteer ons voor de voorwaarden!

Wat zegt Test Aankoop hier over?

Al hoef je met je HP-printer natuurlijk geen originele HP-inkt van 5.700 euro per liter te kopen. Op websites als inktbestellen.be vind je “huismerken” die drie keer zo goedkoop zijn. Maar, zeggen de grote merken dan: daar gaat je printer van kapot. “Daar klopt niets van, daar moet je je als consument totaal geen zorgen over maken”, zegt Simon November van consumentenorganisatie Test Aankoop.

Wat wel klopt, zegt November, is dat huismerkinkt niet altijd exact dezelfde kwaliteit biedt. Uit tests van Test Aankoop blijkt er soms een beperkt verschil in afdrukkwaliteit. “De beste optie is om een paar alternatieve inktpatronen te proberen tot je tevreden bent van een bepaald huismerk”, zegt November. Test daarom inktbestellen.be

Het volledige artikel van Test Aankoop