.

"Origine" (Inkt & Toner)
"Merk" (Inkt & Toner)
"Prijs"

 – 

  • ‎€ 32
  • ‎€ 33
"Kleur"
"Product Promo's" (1)

.

Inktcartridges, Inkten en toners, Kantoorartikelen

Inktcartridges bevatten één of meer reservoirs met inkt, elektrische contacten en eventueel een chip voor de communicatie met de printer.

Via deze communicatie verloopt de informatie: of de juiste patronen zijn geïnstalleerd, waarbij dan ook wordt aangegeven of ze al dan niet van het met de printer overeenkomende merk zijn; hoeveel inkt er nog in het reservoir van het patroon aanwezig is.

Sommige fabrikanten laten al snel de aanduiding laten verschijnen dat het patroon leeg is, terwijl er nog voldoende inkt aanwezig is.


46,20 32,50 (39,33 incl btw)
2x 4 couleurs, Huismerk, Brother, LC3213, 2 Jaar (Huismerk), Stunt2Print
Inktpatronen geschikt voor printer: Brother DCPJ572DW, Brother DCPJ772DW, Brother DCPJ774DW, Brother MFCJ491DW, Brother MFCJ497DW, Brother MFCJ890DW,...
Op voorraad
+

Een inktcartridge is een essentieel onderdeel van inkjetprinters, ontworpen om nauwkeurige en levendige afdrukken te produceren. Het bevat inkt, die door kleine spuitmondjes op het papier wordt gespoten tijdens het printproces. De cartridge fungeert als een reservoir en beheert de inkttoevoer naar de printkop. Hierdoor kan de printer tekst en afbeeldingen met hoge resolutie afdrukken. Het regelmatig vervangen van de inktcartridge zorgt voor consistente afdrukkwaliteit en voorkomt verstoppingen, waardoor gebruikers betrouwbare en heldere afdrukken kunnen verkrijgen.